Asillah Lidros
kes awal pgi tdi.. cuak3..
Sunday, November 14, 2010 | 2:46 AM | 0 Little Bunny(s)
nk tanya skit
boleh x

tnya ar


apa motif ang tulis kat wall ang suma tu?
aritu
sillah

sja..

saja or nk bagi aku jeles???

tlong ar..
sja ja ska2..
kaco z ngan alyaa..


ceh
tapi awat aku jeles ha?


mna aq tau..

sillah, pada pagi yg mulia ini, aku nk berterus terang ngan hang la...
aku memang ada hati dekat hang
sebenarnya aku mula syok kat hang masa 25 Februari 2009 lagi
waktu malam
sekali pandang wajah hang,
perghh... cun tahap
tapi aku malu
are u listen to me??


erm


kalau boleh aku nk kenalkan hang dgn parent aku
boleh x?
mohon izin yang berhormat

gila pa..


aku penah tunjuk gambar ang kat mak aku
time azza p belakon kat umh ang aritu


pastu
mak kta pa?


mak aku ok je
x de marah2 pape pon
pastu ingat x gambar yg aku edit aritu
yg party ur tu


erm.

aku edit tu kat depan tv umah aku
niat aku supaya nk bagi mak ngan ayah aku tngk
tapi depa x tngk,
depa do buat kad kenduri
haha
tapi aku prasan, ayah aku dok usha aku dok edit gambar tu
haii!!!
are u still here??


erm


huhu
aku frust gak la sbb beberapa hari lepas tu pakku gtaw aku soh delete gambar tu
hang yg suruh kan?

yup


napa x ckp ngan aku sendiri
napa perlu orang yg ckp ngan aku?


aq tkut


jgn la takut ngan aku
aku x marah la
camne aku nk marah hang, sedangkan hang adalah orang yg aku sayang
emm ok lah
lepas ni, make sure kalau ada apa2 pasal kita, tolong, aku x nk dngr dari mulut orang lain


k
ingat ye, berani kerana benar, takut kerana salah

erm

disaat mlm kesunyian.. sorg3..

ajik yg sdap tido mlyan mimpi..


oren:- BUDAK MANA TAH..
putih:- AQ..

p/s: xmo kta pa.. haha.. lwak3..
jual mhal thap..


Older Post | Newer Post