Asillah Lidros
2 weeks~
Saturday, May 28, 2011 | 1:14 PM | 0 Little Bunny(s)
dear private readers......

alhamdulillah, cuti jgak akhirnya... betapa rndunya aq padamu Minor Seri Bayu.. ^-^

setelah hmpir sebulan x blik umah, taw2 lah, bnyak bnda yg jdi dkt skolah.. antaranya:-

1. EXAM SBP

betapa hampa,hancur,remuk nya hti ini(puitis lah plak)... ini kerana:-

~ SEJARAH B diulang SEJARAH B..... warggghhhhhhhh....... dah dpt B tu, taw lah KELAS SEJARAH lah jwabnya.. tpi aq x kisah yg aq KISAHnya adlah aq satu kumpulan plak dgn BUDAK SENGAL... arghhh... lagi skit otak lorh.. papa pun SEJARAH ASILLAH KENA DAPAT A DLM NEXT EXAM... kna!!! WAJIB...

~ skrng dh dpat 4 subjek... 3/4 aq dpt A.... alhamdullilah... hrap yg lain tu x trok sgt... Amin...

~ kalo result aq jatuh skit, sorry mak, sorry ayah... org dh try the best... :|

2. KAWAN-KAWAN

normal lah ni kan... kalo x dak prob ni bkan dok asrama lah nmanya... xpa lah.. aq maafkan... haha..

3. KES F5 UR

haha... ni yg hangat ni... wahaha... persoalannya disini, adakah aq smakin otai?? yeah.... yaka?? tah lah... sjak2 'dpt line ni', aq pun rsa mcm sdkit otai lah.. haha... papa pun... sorry akak2 saya x sngaja nk skit kan ati anda suma... :)

4. SPORT DAY

~mcm biasa lah, aq x lah sumbang byk sgt utk ari sukan...
~ pncapaian aq kli ni... haha.. jeng2.. no 4 ja... wakaka....
~congrat utk umah ZU yg ^tut^ tu... haha....
~ yg bestnya hari sukan ni, first time-pertama kali aq tolong CIKGU KESAYANGAN ALYAA... haha... mcm pa gi... anyway enjoy lah jgak... enjoy dgn LAWAK LUCAH dy tu lah... :)




rajin ak?? :D


5. HOLIDAY

yeah... smpai ja umah smlm, ayah tnya "ok, sempena cuti ni, sapa nk p holiday?, where we want to go for this holiday??? " yeah.... so i'm in mood thinking where i'm want to spend this holiday.. :) ^thinking chair^

:D

Older Post | Newer Post