Asillah Lidros
^wink^
Tuesday, May 31, 2011 | 12:16 AM | 0 Little Bunny(s)
dearest readers...

.syok.syiok.suka.skuka.happy.epi.like.loike.gembira.gumbira.
(dh mcm org gila plak)

knapakah,apakah,mengapakah,adakah, asillah rosli jadi beginik.... :D jeng2.....

nk cita ni... guess what??

setelah hmpir SEBULAN diulang SEBULAN a.k.a SATU BULAN a.k.a ONE MONTH.. yeah....
dy x TEGUR aq, dy x CAKAP dgn aq, dy x TENGOK aq, time nk bagi worksheet papa dy snggup bt PUSINGGAN 360' smata-mata x mau bgi dkt meja aq, sanggup EGO padahal PERLU kan aq, sanggup PAST dkt org tu org ni smata-mata nk pnjam brg aq dan mcm2 lgi lah.. tramatlah GILA kan kerja ni.... ini suma berpunca hanya kerana GOSIP smata-mata.... mcm pa lgi... btw aq brsyukur sgt sbb Allah dh makbulkn doa aq... akhirnya dy tgur gak aq wlaupun hnya dlm fb ja... x ksah lah asalkn silaturrahim antara kami dh x renggang dh... 

atcually, ni cita btul2 nya..... zazzz 

time aq on9 around pkul 2 mcm tu lah, tetiba chatbox aq naik warna merah (fham2 jalah) then, TERKEJUT BERUK, KERA, dan semua segala binatang lah (hiperbola sbntar) bila aq tgk chatbox tu nma Mr. Right a.k.a Cik S saya, hatiku bedegup kncang dri hujung kaki ke hujung kepala (semngat dewa =) dy bagi salam then aq jawab then smbang2 jap... gila terasa panahan itu.... wahahaha.... mmg gila kan... btw, thanks ya kamu.. saya gembira...

~the end~

Older Post | Newer Post