Asillah Lidros
end of form three
Saturday, November 19, 2011 | 5:48 PM | 0 Little Bunny(s)
salam..

"the word of the day"(ala2 maria elena) is SAYA TAK NAK MASOK FORM FOUR...

alhamdullilah, perjalanan persekolahan tamat dengan senyuman.. ya, form THREE, sngat2 seronok.. byk bndalah yg x mngkin aq lupakan.. mcm kita bt skali.. susah dan senang.. x tipu, korang mmg TERBAEK.. okay, sbelum aq touching2 lgi.. aq nak ckap (act tulis:) psal pegi kl, gua kelam dgn mlm penutupan.. haha..

Ibu Negara Malaysia :)

KL.. srnok sgt2.. byk pgalaman terumatanya semasa pgi first tu... breakfast dkt muzium negara dgn tidak bermandi.. :D pstu pengalaman nak terlanggar divider jalan sampai phone aq slide smpai ke depan bas... terkejut doe.. pastu yg pling aq igt dan x mngkin aq lupakan dan bnda tu ialah tyme dkt kinokuniya.. ya, kanapa? haha ni suma gara2 mencari buku yg aq mmg minat sgt dan x dak jual lgi dkt perlis iaitu BOGEL MENUJU TUHAN.. ya, kenapa aq nak sgt buku tu? slah satu sbbnya adalah disebabkan buku tu ditulis oleh ZAHIRIL ADZIM.. "saya peminat setia awak :)" ok, first aq dgn eyka cari punya cari punya cari, x jumpa2.. haish, mcm mna ni? so, kami pon p lah dkt screen search tu.. nak dijadikan cerita, tyme tu aku lupa gila tajuk dy apa, yg aku igt cumalah BOGEL.. then kmi pon type lah dkt situ perkataan tu.. alhamdullilah naik.. ada.. then kami pon cari lah dkt bahagian yg dy tlis tu.. cari dan cari lagi, aku mula tension... mata mula berair.. muka dah berubah.. aq dgn eyka smpai terduduk dgn situ selongkaq rak tu... rasa mcm nak terbalik kan rak tu ja... rsa mcm nak terlentang ja dkt situ.. dkt setengah jam jugak lah kmi cari... smpai boleh igt tjuk2 buku dkt situ.. then dtglah abg pekerja ni, dy nak susun buku dgn rak sbelah tu... pastu eyka pon tnya lah, "encik er abg, kalo cari dan tak jumpa buku dkt sini maksudnya x dak lah ya?" pastu dy jwab "ya, cari buku apa?" eyka jwab blik "zahiril adzim, bogel menuju tuhan." dgn sekilas ja trus dy bongkok dy pnya bdan skit dan taaaddddaaaaa..... yaaa... alhamdullilah ada... dan bukan salah kmi yg x reti nak cari atau kami yg x taw nak baca, ini suma slah pihak kinokuniya sbb salah letak tmpat yg dy tlis.. ok... tapi x pa, dpat jugak :D senyum...


its mine now :D


ohsem :D


Gua Kelam :P

okay... biasa ja.. x da pa pon yg best sgt... cuma pengalaman yg byk sgt dkt sini... yg pling x boleh lupa maybe tyme kembara tu kot... PACAT.. bapak aih, besaq3 gila.. geli cik ooiii...  aq kena sekoq ja dkt buku lali... nsib kecik ja.. :O

Majlis Penutupan :D

nak senyum lebau2.. (orang melaka cakap).. mmg kenangan sgt2... dressing aku? biasa saja.. simple.. yg pling pnting, ptg tu kmi outing p beli souvenir  utk cikgu2.. sbb apa aku kta penting? sbb kmi kluaq pkai bju sukan koop, trek dan pling pnting SELIPAR :D capub abis lah dkt kangaq tu.. dgn btu dkt tudung terbalik.. kalah budak harian kot.. haha... apa2 pon, BATCH 36, asillah binti rosli sayang korang ketat2..  :D




kami 10 orang SR <3
sayang cikgu sampai bila-bila
dengan prom queen.. COMEL :D 
kami braces.. sila jeles :)
walaupon saya pakai wedges, dia tetap tinggi lagi.. tahniah :(
korang mmg sweet.. sayang ampa.. walaupun aq benci am :P


hope form four will be more happiness and hope our sweet memory since form one never erase in our MIND..
sayang korang (batch 36) ketat2.. 
nangis~

WE <3 WE



END WITH LOVE 

Older Post | Newer Post