Asillah Lidros
kembali (:
Saturday, November 5, 2011 | 2:05 AM | 0 Little Bunny(s)
private private readers sekalian (:

sangatsangatsangat syiok lah.. (gilak)

ok, disebabkan aq lama sangat2 x update, so aq nak post panjang2.. hehe..

firstly,

PMR abih sudah. Alhamdullilah sumanya berjalan dgn lancar. Jwab? ok2 ja. Saya hanya mampu berserah serta usaha Dia yang menentukan :) insya-Allah.. 100% straight A jadik milik SMSTSP.. yeah!!

GAMBARIMAS :)

before PMR :(
after PMR (:
Second,

selepas ja tamat PMR.. Candidates suma mulakan aktiviti dgn Kem Anak Soleh.. syiok abih lah dkt sana... seyesly aq kta, tu lah kem yg benar2 bgi aq pengisian yang sgt2 bermakna.. UKHUWAH (: kak2 dgn abg2 fasi dkt situ mmg superblah.. i loike.. thanks cg. Shahir.. 



sedih kot tgk gmbar ni.. :'(



Third,

ok, lpas tu kmi teroskan aktiviti R& D.. xda pa yg best pon.. aq dpt utk bt racing car.. mcm pa lagi.. hahaha... racing lah sgt... kereta aq jlan 1per 10 track tu.. haha ^gelak puas^ :D group member aq.. SYAIDI hehe dgn ayie...



terbaek :P



Fourth,

Untuk yg ke-4 ni mmg syiok lah... KEM KEPIMPINAN PERLIS YOUNG LEADERS 2011 (BATCH 02) pengalaman yg x kan aq lupakan.. setelah hmpir 3 thun jugak lah tggalkan pusat ko tu, akhirnya thun ni dpt jgak aq p.. Alhamdullilah... kem? 5 hari 4 mlm... 2 mlm tido dlm dorm, 2 mlm tido dlm khemah... nak tau ak pkul berapa kmi psang khemah tu? pukul 2.30 a.m. Terbaeklah...  mcm2 lah aktiviti yg dijlnkan.. pling aq x leh lupa skali cycling dgn iktiar hidup kot.. cycling, kami cycling smpai gua kelam.. iktiar hidup tu sbb sayur goreng yg aq masak kna PUJI :) shukashuka.. pengalaman yg sgt bermakna tyme kami kna bt public speaking dkt tasik melati... superb abih lahh... mmg x pernah langsung terlintas difikiran ini untk ckp dkt tmpat awam mcm tu.. best tahap.. malam kebudayaan pulak, sgt3 seronok.. kami kna menari.. hahahaha... ASILLAH ROSLI menari?? dah dkt 5 tahun kot aq tggal kerja ni... haha... kayu gila lah aq menari... haha.... yg penting luqman lembut tahap menari.... kalah aq kot.. cayaaa lahh... haha... mlm tu jugak aq jdi MC.. dgn ASH bdk SMKP...fun gila.. :D



        








MC bertauliah... :D
Group Najwa.. (baju maroon tuh)

Group Aisyah (baju hitam lengan pink tuh)

Group Luqman (yg depan ni lah)



perlisyoungleaders02.blogspot.com




 >end with love<









Older Post | Newer Post