Asillah Lidros
22.12.2011
Tuesday, December 27, 2011 | 8:44 PM | 0 Little Bunny(s)

lalalalala~

22.12.2011

tarikh keramat? ya, sangat keramat.. 

saya seven not eight.. kau ado?
post simple tapi penuh maksud tersurat dan tersirat :)

untuk kawan yg eight, tahniah sangat2.. hampa mmg layak untuk suma tu.. hampa mmg kawan2 terbaek aq.. hampa mmg cemerlang.. aq happy jdi kawan hampa :D 

untuk mak, ayah, kakak, abang dan baby, kak cik minta maaf dan ampun sgt2.. kak cik dah usaha dan bt yg terbaik.. ampun kak cik untuk kegagalan ini.. kak cik dh musnah kan impian dan harapan korang suma.. ampun sekali lagi.. doakan untuk kejayaan kak cik seterusnya :'(

untuk cikgu2 suma.. terima kasih atas usaha anda suma.. especially untuk cg saiful dan madam fauziah.. papa dan mama yg sgt sabar dgn kerenah kmi.. x knal erti penat.. terima kasih sekali lagi..

untuk cikgu BI terutama sekali madam yang, asillah mintak maaf sgt2.. saya dh try my best.. dah usaha tapi apa nak bt, bukan rezeki.. maaf sekali lagi.. terima kasih utk segalanya :(

dedicated to pak ku, alyaa, z, eyka, farah, najwa, maryam dan azizi.. ceramah serta nasihat hampa x kan pernah hilang dlm ingatan aq.. terima kasih kerana masih mahu berkawan dgn saya :)

untuk cg saiful, terima kasih sbb still beri dorongan kepada saya walaupun saya x berjaya mcm kawan2 yg lain.. you are the best :)

~Allah makbulkan doa Asillah dengan cara lain~
~bukan rezeki~
~mungkin Allah ada yg lebih baik untuk hang Asillah~
~PMR not everything, SPM is everything~
~Allah nak uji dan duga hang Asillah~
~Allah tu Maha Adil dan Maha Mengetahui~
~semua ini mesti ada hikmahnya..~

"KITA MERANCANG DAN ALLAH JUGA MERANCANG, TETAPI PERANCANGAN ALLAH ITU LEBIH BAIK"

Older Post | Newer Post