Asillah Lidros
contest "" Andai Aku Blogger Terkenal"
Thursday, December 8, 2011 | 4:03 PM | 0 Little Bunny(s)
 salam..

contest? yaya :)


act, ana kna tag untuk join contest ni.. hik3 ^^ (shukashuka) thanks ya, izyan..
 ni boleh dikatakan first time jugaklah ana join contets sebegini.. maybe, tajuk dy yg bt ana tartarik untuk join.. thumb up untuk 3 sahabat ini balqisazharsnissa'karim dan ain soofiyah...

"andai aku blogger terkenal"?? suma orang teringin kan.. kalau ana kan, hehe (gedish sekejap), maybe ana nak kongsikan pelbagai ilmu yg ana ada dan ceritakan suma perkara yg ana alami untuk kita sama2 ambil teladan.. cerita yg baik, kita simpan sbgai kenang-kenangan :)

nak tau cara2nya.. meh sini ana nk ajar :-

1-WAJIB follow blog berikut :
#ain-soofiyah.blogspot.com
#balqisazhar.blogspot.com
#snissakarim.blogspot.com
2-Buat post berkenaan ANDAI AKU BLOGGER TERKENAL
3-Masukkan banner dalam blog anda
4-Letakkan link mereka bertiga dalam post tersebut
5-Tag 3 orang kawan , jangan lupa inform mereka !
6-Isi form anda DISINI
7-Tarikh tutup penyertaan 10 DESEMBER 2011



itulah syarat2nya.. mudahkan? join lah...
sekarang ana nak lengkapkan syarat yg ke-5.. tag 3 kawan ana.. 
ni lah kawan2 ana yg bertuah tu:-


tikaa
eyka
lalola

muka mengharap~ 

~end with love~

Older Post | Newer Post