Asillah Lidros
JANuari =='
Tuesday, January 24, 2012 | 4:08 PM | 0 Little Bunny(s)
 
semuanya.. rindu saya tak *gedish.. okay.. first sekali I nak wish Happy Chinese New Year :D di sebabkan blog I ni skit lagi nak kna mkn dgn anai2 sbb lama sgt tggal, so, cerita pon mesti lah byk kan.. kan? kk.. I start dgn first week dkt SMSTSP.. jdi FC.. yaya... mmg x leh blah tpi best jugak sbb boleh jlan merata siap boleh p shopping dkt Tesco lagi.. hahaha *gelak bangga.. okay, untuk mlm bakat pulak mmg gempak abish lah... UR dpt nasyid.. yeah.. *sepohon kayu daun nya rimbun :D 
then, raja datang... yaya.. DYTM bla.. bla.. dtg utk rasmikan homestay dgn woodball.. *maha esa rabbuljalil :O pastu sehari sebelum kmi pergi thailand, kakak2 dan abang2 FC Kem Anak Soleh yg kami pergi last year dtg... waaaa  *heart attack* mmg seronok abih lah.. tpi sayang, kak asma x dpt join.. sob3 :'(
 
okay, THAI-MAL programme.. tok sah kata lah mmg syiok abih lah... superb ah.. ari first mmg teramat kelam kabut.. packing pon pagi tu.. mmg serabut thap pa lgi.. haish... alhamdullilah x tggal apa2.. *act ada tpi x penting sgt.. pastu masuk thailand ikot wang kelian.. smpai ja dk Princess Chulaborn College *PCCST, dgr taklimat skit, solat then kemas kan diri.. then waktu mlm, ,main games :D *fun jugak...  ari kedua pulak mmg sgt2 advanture dan extreme lah.. first kami kena daki 323 anak tangga utk ke Phu Pha Pet Cave.. mmg x sia2 lah panjat mcm nak mati sbb dlm tu mmg sgt2 cantik.. Subhanallah.. x sngka ada lagi seni batu kapur mcm tu skarng.. pastu kmi truskan activiti dgn berkayak.. yg ni mmg I x kan lupa smpai bila2.. mmg mcm pa lgi.. ayaiq dy mmg lju gila.. dah lah kayak kmi asyik reverse ja.. haish.. ya, I naik dgn Tikaa n Fizah.. mmg terbaeklah.. fizah, anda mmg pendayung terbaek :D cayalah.. kami jatuh a.k.a accident sbyk 4 kali ja.. *riak sebentar :) tpi ada skali tu mmg kmi jatuh trok gilak.. smpai terpisah kmi.. aq keseorngan... sob3.. tyme tu mmg dlm hati mengucap jelah.. *tu lah kan, tyme susah bru nak igt Allah :'( tyme tu aq mmg tabik gila dkt pak cik lab tu sbb dy sggup turun dri kayak dy smata-mata nk slamat kan fizah dgn z.. aq? mamat siam tu lah yg selamatkan.. dh lah kmi dua ja dkt celah akar jangkang tu.. cuak gak aq.. seram aih.. alhamdullilah selamat jugak kami... mlm tu ialah mlm kebudayaan.. I ditugaskan utk jaga bab2 teknikal ni.. dh lah afif dgn mat noq paggil aq tyme  tgh mkn.. haish, kacau daun lah.. pastu tyme nk try lagu utk persembahan pulak, lgu bt hal pulak.. lari aq p kat madam mintak pendrive.. igtkan boleh, rupa2nya x boleh jugak.. aq pon apa lagi, tnya dy kat sini ada WIFI ak.. dy kta ada, aq pa lgi trus bukak youtube.. nasib laju.. selesai satu masalah.. persembahan yg aq x kan lupakan.. smpai bt org menangis.. *riak sekali lagi.. ari last mmg ari yg sgt ditggukan.. SHOPPING *heart attack nak koma.. sblom tu kami pergi songkla aquarium.. walaupun kecik ja tpi mmg best.. pling aq rsa jeles sgt sbb dkt malaysia xda ialah nemo yg sgt byk blm satu bekas yg besar... *nak pengsan tgk warna oren dan putih dy.. kmi shopping dkt floating market tu lah.. mmg tercabut bijik mata dan pasang balik sbb barang2 dy mmg byk gilak.. damn, awat jual byk sgt tak tau... haish.. haha.. pastu balik lah.. alhamdullilah kami selamat sampai :)
 
 

 

Older Post | Newer Post