Asillah Lidros
10 MARCH 2012
Saturday, March 10, 2012 | 9:25 PM | 0 Little Bunny(s)

10 MARCH 2012

birthday sapa tah. affan jangan perasan ok. actually, rumah aq da birthday party hari ini. birthday sapa ya? ya, birthday "cucu" ayah dgn mak aq. hee~ cucu? masa bila kakak dgn abg aq or aq kawin. hehe. ok2.. the truth story is "cucu" tu ialah cucu angkat family kami. her names is Anis Umaira binti Hasbi. Hasbi or kami pggil Abe tu sebenarnya anak murid ayah aq. dia SPM 2002. 10 years ago. dia antara yg rapat dgn ayah aq. aq knal dia since dy form 4 lagi. mmg rapat sgt. bukti yg menunjukkan yg dia mmg rapat dgn family aq ialah dia dgn isteri dia pggil parents aq 'mak' dan 'ayah'. anak dia, Anis tu pggil parents aq 'mak tok' dgn 'tok ayah'. rapat kan?

back to party. disebabkan cucu ayah aq yg pertama, so, ayah aq sponsor suma perbelanjaan. *birthday aq xmo pulak bt mcm ni. jeles~. biasa2 ja birthday party ni. menu - bihun sup, mee kari melaka dan sedikit desert. mmg superb ah. aq terlibat dlm acara memotong ja. suma yg perlu dipotong just pggil aq ja. * rajin kan? :) majlis start lepas asar smpai maghrib. best. kenangan..

happy birthday Anis. sweet 2. love you.


yg depan ni Anis. yg belakang tu pak su dia :)

budak comel. *macam saya.

Abe :)






diam. ini kek saya.

ini nombor berapa tah? *thinking


mak pon nak jugak.


i'm just in a grey shirt with cg. zalena's handsock and in light yellow hijab.
saya suka strawberry.



p/s: sorry, ayat hindu : D


Older Post | Newer Post