Asillah Lidros
manis ka? :P
Monday, March 12, 2012 | 6:44 PM | 0 Little Bunny(s)

manis atau dalam englishnya SWEET. sweet ka? act, aq nak cerita psal someone ni yg agak menyirap jgak lah darah aq. haish.

okay. first aq nak hampa baca blog ini dulu. 

http://ainahazim.blogspot.com/2012/02/kereta-sapakah-ini.html

faham? ya, Fasha Sandha a.k.a Fasha Sendat tu beli nombor RF58 aq tu. ok, cita sebenarnya mcm ni, bulan 11 last year, ada org dri KL cari ayah aq dkt rumah lama aq. diorang tnya dkt jiran2 dkt sana alamat baru aq. ok, then, jiran aq bgi. pastu diorang terus dtg rumah baru aq. terkejut gak ayah aq tetiba dgr ada org dari KL cri ayah aq. dh lah mai dgn 2 buah BMW wrna hitam. dah mcm geng James Bond pon ada. takut ah. ok, pastu diorang bincang2. serius gila. then diorang balik. pastu ayah aq cita lah yg tu org Jejai tu.*Jejai? Rizal tu lah. Pak We Fasha tu. (sila google sendiri utk lebih lanjut) Jejai cari alamat rumah aq dkat JPJ KL. *sanggup kan? then, diorang cita jugak Jejai nak beli untuk hadiah kan kereta dkt Fasha Sandha dgn nombor tu. RF58. R-rizal dan F-fasha. 58? ntah, ada aq kesah?!

ramai yg kta? "kalau hg x suka, awat p jual?" ok, antara sbbnya ialah, kalau ayah aq x jual, setiap hari geng James Bond tu akan call, text, voicemail dan sewaktu denganya. boleh gila tau. bengong~  diorang akan tnya "so sir, mcm mne? boleh tak? cepat lah. kmi tggu sir pnye persetujuan." *blah lah weyh.

sbb tu lah kelisa aq skrng dh jdi nombor KL. WWJ 347 :P

sweet ka? nak sweet smpai kacau hidup org. bgus. thumbs up :)
tahniah Jejai, you got that number. Fasha Sendat, sweetnyer :D
btw, bila nak kawin? cepat2kan lah. 



 p/s: sorry kalau terkasar bahasa. emo~

Older Post | Newer Post