Asillah Lidros
untung lah dia SBT :)
Friday, March 16, 2012 | 5:45 PM | 0 Little Bunny(s)

SBT or Sekolah Berprestasi Tinggi. 

dah lama kan tak dengar perkataan ini. igt x last 2 years, setiap perhimpunan, setiap perjumpaan dan setiap ucapan mesti akan ada perkataan ini. kan? naik bosan jugak aq tpi sabar jelah. 
actually, tadi adalah someone ni add aq dkt fb *facebook lah syg.
aq mmg kenal dy ni. xpa lah tpi ada bnda yg mmg menarik perhatian aq.

see this. yg dalam kotak merah tu.



click untuk tumbesaran yg menakjubkan :)

faham kan? sebenarnya, aq terkujat jgak lah tgk dy tlis mcm tu. mmg lah x salah tapi mcm x sangka ada pelajar SBT yg mcm tu. yg berbangga dgn SBT tu. bukan nak perlekeh atau pekecilkan SBT tu tapi bagi aq lah, kalo smpai tulis mcm tu, dh mcm riak kecil. kan? xpalah, dia mampu :) 
 .no points.
~sorry~





Older Post | Newer Post