Asillah Lidros
I-invex 2012
Saturday, April 28, 2012 | 7:02 PM | 0 Little Bunny(s)



okay. I-invex 2012. berlangsung dekat dewan 2020. 
okay aq sampai dewan 2020 pukul 2.20 p.m.
okay, nak cll siapa? kredit x dak! mmg tension gila wktu tu. pastu nina call then bgitau kata dia mai pukul 3. okay, aq mintak tolong dia call kan cicak suruh dia turun. (orang kaya dok dekat hotel seri malaysia).
okay pastu cicak call suruh tggu dia dekat lobby. pastu aq pon p lah tggu di depan lobby. 
okay, cicak turun dengan berambut serabut dia tu dan sweater hitam dan sport shoes kanan-kanan :)

then, call z. pastu aq dengan cicak pon masuk lah dulu dalam dewan tu. pastu terpacak tgh pintu x taw nak p arah mana. tetiba, cikgu yang sangat comel lalu dan CIKGU RAMIZAH. okay, cikgu bulatkan mata dia tgk kmi. lama kot. cikgu lagi terbeliak bijik mata tgk cicak yang mcm tu. sapa suruh dia pakai mcm tu. kan dah kena dgn cikgu marlina sekali. haha.

okay, pastu aq tanya cikgu, SMSTSP dekat mana. then kami pon ikut lah cikgu. jumpa lah dengan pakku. nashriq, faizul, qillah dgn yana. dengar penerangan depa, sembang sat, pastu z dgn nina smpai. pastu kmi pusing-2 lah dlm tu. STAR, MCKK. haha. cicak x abih-2 dengan perak dan Taayah dia. biarkan. haha.

masa untuk balik. ok, nina balik dulu. pastu z. dan tggal aq dgn cicak lgi. ok suruh dia balik hotel dulu, xpa, aq bleh duduk sorang-2. dlm pkul 5.15 mcm tu aq balik. :)

thanks nina, z dan cicak :)






amin :)





OVER :P





Older Post | Newer Post