Asillah Lidros
miggu penuh air mata
Saturday, April 28, 2012 | 5:30 PM | 0 Little Bunny(s)


air mata. ya sangat air mata.
kenapa? memang layak pon air mata ini keluar. layak sangat untuk budak yang x dapat 8A macam aq ni.
HK atau hari kecemerlangan. maybe this event buat aq rasa kecik n hina pon ada jgak.
ya, memang aq x da dkt sekolah sbb kem tu tapi aq still rasa jugak. x tipu sebelum balik tu mmg aq nangis tapi tu sikit ja. lepas hampa balik, aq terus naik atas sbb waktu tu mmg aq x tahan sangat-2. sorry dekat shira, aisyah dgn cicak sbb x leh tolong hampa mlm tu sbb aq x boleh tahan sgt kesedihan aq mlm tu. aq pendam suma ni dri last year lagi. hari ambil result pon aq x sedih mcm mlm tu. aq x taw sbb pa aq terasa sgt bila tgk hampa balik untuk HK tu. 

aq igt aq ja yg sedih rupanya kawan aq yg xdpat 8A yg still dekat sekolah lagi sedih. serius, aq rasa bersalah sbb tinggal hampa dekat sana. pkah dgn alyaa. sorry sngat-2. aq faham perasaan hampa walaupun aq x rasa seteruk hampa kena. tapi aq pon kena tempiasnya. sapa x sedih weyh. cikgu yang kita sayang dri form 1 bt x taw dkt kita waktu hari HK. sbb x dapat 8A. 

hina sangat ka x dapat 8A.
hina sangat ka x dapat tgk 110 naik pentas amik anugerah.
hina sangat ka kami ni.
at least kami dah try yang terbaik.

kalau kami ni punca segala-galanya, x pyh lah smpai x layan kami. kami pon ada perasaan jugak.
kami taw kami x dapat 8A.
kami taw kami x dapat laksanakan janji kami.
kami taw kami punca 83 ja naik pentas.
kami taw x punca segalanya.

tapi kami masih ada perasaan. kalau x suka, bagitau jalah. bagi ja surat keluar sekolah. kami boleh pindah kalau x suka.  kami taw orang yang dapat 7A mcm kami ni layak sekolah harian ja kan? 

cikgu dan kawan-2. kami x dak hak untuk putar balik masa then ubah result kami. 7 x akan jadi 8! kami taw tu! yalah kan. budak 7A mmg patut dilayan mcm ni. layak cuci dewan ja. layak serve makanan ja kan. layak pengang bunga manggar ja kan. kami taw.

cikgu dan kawan-2 semua. harap terima result kami seadanya.
sebab 7 TIDAK AKAN JADI 8!!!

x terima pon xpa. kami taw kami x sepandai 83 orang tu. taw !!!







ty  :'(





Older Post | Newer Post